2105550756 6940726555
info@hpmeat.gr
Αυτόχθονος Ελληνικός Μαύρος Χοίρος
Ο μαύρος χοίρος σε αντίθεση με άλλες φυλές, αναπτύσσεται σε εκτατική μορφή περνώντας το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του σε ορεινούς βοσκότοπους με σημαντικότερη τροφή του τα βελανίδια καθώς και διάφορα άγρια βότανα της ελληνικής φύσης. Το πιο κόκκινο κρέας του είναι πιο χυμώδης και η δια θρεπτική του αξία είναι σχεδόν ισανάλογη με του μοσχαριού.Το δε λίπος του θεωρείται γευστικό πλεονέκτημα ( γευσιγνώστες και καθηγητές της τεχνολογίας τροφίμων το συγκρίνουν με το πολύτιμο λίπος το kobe (beef). Πρόκειται για λίπος που περιέχει μέχρι και 50% ακόρεστα λιπαρά οξέα όπως το πολυακόρεστο α-λινολεϊκό οξύ
Με τα πολύτιμα Ω3 και Ω6 λιπαρά οξέα το μοναδικής ποιότητας και υψηλής θρεπτικής αξίας κρέας του αυτόχθονου ελληνικού μαύρου χοίρου βρίσκει την ταυτότητα του και ονομάζεται GRECO NEGRO και την εγγύηση ποιότητας της HELLENIC PREMIUM MEAT.
√ Ταξιδεύουμε την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο
√ Ελέγχουμε σχολαστικά όλη την αλυσίδα παραγωγής από την φάρμα μέχρι το τραπέζι σας!
√ Κρέας και αλλαντικά που μυρίζουν Ελλάδα